Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


❀₮ℯşzт❀

 

Milyen cuccok illenek a személyiségedhez?

Hogyan viseled a ruháidat?

a)Mindig össze öltözöm.

b)A ruháimban csak néhány dolog illik össze.

c)Látszólag össze nem illő rucikat viselek, ami szerintem menő.


Milyen kiegészítőidből van a legtöbb?

a)Bizsuból:karkötő,nyaklánc,fülbevaló...

b)Sapiból:baseball sapka,kalap...

c)Táskából vagy övből.

 

Milyen ruhákat szeretsz viselni?

 

 

 

 

 a)Mindenképpen divatos és feltűnő darabokat.

b)Normál rucikat,egy kis extrával.

c)Kényelmes cuccokat.

 

Mikor viseled a divatos ruháidat?

a)Minig,hiszen csak az van.

b)Hétköznap,a suliba+randira.

c)Buliba/(suliba)

 

 

 

 

 

 

 

Milyen szinű ruháidból van a legtöbb?

a)Lila,fekete,pink,vagy fehér.

b)Fekete,meg amilyen megy a szememhez...

c)Mindenféle.


Melyik színek tetszenek?

a)Lila,vagy rózsaszín.

b)Sárgás árnyalatok.

c)Vegyes.

Legtöbb válasz a): Divatdiktátor

Nagyon jól öltözködsz,és ezt a barátnőid is észrevették már.Kizárólag divatos cuccokban jársz.

A tanács:A te esetedben egy egyéni stílusra lenne szükséged,hogy megtartsd a divatdiktátor címet.Ha egyéni stílusod van,máris könnyebb két ruci között dönteni.(:pl.:Ha nem tudsz két ruci közt dönteni képzeld el:Melyik rucit tudnád fedobni jobban a bizsuiddal,és melyik az a ruci,amelyik legjobban illik a ruhatáradba.)

Fontos:Ne legyen két hasonló cuccod.

A legtöbb válasz b):Csini csaj

Jó ruciaid vannak,és jól is viseled őket.Képes lennél bármelyik fiú fejét elcsavarni.

A tanács:Fontos,hogy ne öltözz túl cifrán,és ha azt szeretnéd,hogy megdicsérjék a cuccaidat,mindig olyan ruhát vegyél fel,ami hasonló fazonú, mint a többieké, ráadásul lophatsz egy kis ötletet. Ha abszolút divatos kéne:Trendi a kockás, és az élénk színek.

Fontos: Ne várd azt,hogy amikor csak kiöltözöl,mindenképp megdicsérjenek, mert ha mégis elvárnád, és nem dicsérnek meg,halálosan megsértődnél.

A legtöbb vlasz c):Egyedi

Nincs mégegy olyan ember aki úgy öltözködik mint te,de ha ez nem lenne igaz rád, vezesd be a divatosabb ruhákat.

A tanács:Ha mindenképpen tartani akarod az egyéni stílust, akkor szükséged lesz egy kis önbizalomra.Ha eddig mindig megdicsérték, vagy nem szólták le a ruháidat, akkor most sem lesz baj. Mindig légy biztos abban hogy jól öltözködsz. Ja, és ha elkeserednél, mert valakinek ugyanolyan felsője van mint neked, biztosan nem lesz nehéz egy kicsit feltúrbózni, hogy észre se vegyék: a két blúz ugyanolyan.

 

 

 

Test 5 Ő a nagy ő? Mini teszt

Éppen a barátnőid társaságában vagy,amikor szembe jön a nagy ő.Mi a reakciója?

a)illedelmesen köszön,és megkérdezi mizujs?

b)Rád köszön:Csá,csáó,heló stb.

c)Bámul

A suliban kiesnek óra előtt a könyveid a padból,és ott az  a fiú.Mi a reakciója?

a)Azonnal odarohan és segít felszedni.

b)Megkérdezi kell-e segítség?És a választ nem várja meg.

c)Csak bámul.

A suli ebédlőjében,miközben a kajáért sorban állsz,előtted áll,és...

a)előre enged téged.

b)Áll előtted,és néz.

c)Rohan a kajáért.

Órán:

a) Egyfolytában engem néz.

b)Néha rám pillant.

c)Rám se néz.

Legtöbb válasz a:)Love!

Tisztán látszik,hogy ő az igazi.Látszik hogy kedvel téged.Gyerünk,ne késlekedj,mert egy ilyen fiút bárki elcsaphat mellőled!

Legtöbb válasz b):Talán 50%

Lehet,hogy ő az igazi,de nagy az esélye,hogy csak barátkozik veled.Kerülj a közelébe,és tudd meg,hogy bejössz e neki.

Legtöbb válasz c)Nem ő az igazi,ő első ránézésre egy bunkó.De Ezt a saját válaszaidból is megállapíthattad.

 

 

 

Titkos trükk

Szükséged lenne 2000 forintra.Mit teszel?

a)Felajánlod apukádnak,hogy háromszor lemosod a kocsit.

b)Addig nyafogsz,amíg megkapod.

c)Sunyi módon elcsened a mamád tárcájából.

A tesód és te ugyanakkor szeretnétek elvinni a kocsit...

a)Felajánlod,hogy elviszed,és érte is mész,de te szeretnél vezetni.

b)Hisztizni kezdesz.

c)Amíg a tesód készülődik,te elviszed a kocsit.

Nem sikerült befejezni az iskolai feladatot,ezért határidő-hosszabbítást szeretnél...

a)Meg ígéred a tanárnak,hogy a plussz időért cserébe,hosszabb és alalposabb munkát végzel.

b)Nyafogással és betegségekre,való hivatkozással tutira megoldod.

c)Egyszerűen később adod be.

 

Legtöbb válasz:a) TÁRGYALÓMŰVÉSZ

Szorgos vagy és kompromisszumképes,ami a legjobb kombináció.Csak így tovább!

Legtöbb válasz:b)MISS HISZTI

Sírással bármit elérsz-de szerinted meddig lehet ezt így folytatni?Próbálj egy kicsit megkomolyodni!

Legtöbb válasz:c)ÖRDÖGI

Arcátlansággal sok helyzetet fordíthatsz a javadra,de légy óvatos,mert előbb-utóbb valaki sérülni fog:vagy az akit bántasz,vagy te,mert megtorolják...

 

 

Átver vagy szeret?


Milyen gyakran találkozol a barátoddal?

a ) Naponta

b )Kétnaponta

c )Hetente 1 x

Mit hozna a szülinapodra?

a )Virágot vagy bonbont

b )Valami kis plüssállatkát,aminek a kezében egy boldog szülinapot feliratú szív van

c )Jajj bocsi,ma szülinapod van...?

Hova szokott randizni hívni?

a )Étterembe

b )Moziba

c )Mindig én hívom őt

Ha rossz kedved van...

a )Elhalasztja az aznapi programját,hogy vigasztaljon

b )Este felhív,hogy megvigasztaljon

c )Nem is tudta,mert a haverjaival volt...

Társaságban...

a )Átölel,vagy fogja a kezed,és rólad beszél

b )Melletted áll,és néha feléd fordul

c )Mintha nem is ismerne

 

Legtöbb válasz A:Szuperbarát

Nos,a fiúd igazi szuperbarát,nyilvánvalóan fontos vagy neki,és neked is fontos ő.Ha egy idétlen dolog miatt összevesztek,inkább békülj ki vele,nem érdemes elveszíteni,ritka az ilyen barát.Szóval vigyázz a pasidra!

Legtöbb válasz B:Hát...

Érdemes megfontolni ezt a dolgot.Valóban szereted,ő is szeret téged?Ismerd meg jobban,aztán majd eldől,hogy neked való-e.

Legtöbb válasz C: Felejtsd el!

Ez a fiú nem szeret téged,csak játszik veled.Nem érdemes vele lenned,ha igazi kapcsolatot akarsz.Hidd el,jobb lesz nélküle!

 

 

 

Test 1 Ki lehetne a szingli-tesód?


1.  Milyen legyen az igazi?

a) Legyen vicces és szórakoztató.         

b)Legyen szenvedélyes.

c)Ne legyen rámenős.

d)Legyen rengeteg barátja.

e)Legyen rugalmas,alkalmazkodó.

 

2.  Ha szombat este nem mész bulizni, mivel töltöd otthon az idődet?

a)Áthívom a barátnőimet ottalvós buliba.

b)A neten lógok.

c)Olvasok.

d)Megnézek néhány filmet DVD-n.

e)Semmivel,csak alszom és pihenek.

 

3.  Randira hív egy fiú,de te már korábban megígérted a barátnődnek a mozit arra az estére.Mit csinálsz?

a)Mérlegelem a szitut:ha nagyon jó a pasi nem hagyom ki.

b)Lemondom a csajos találkát:a barátnőm biztosan megérti majd.

c)Megmondom a fiúnak,hogy már van programom.

d)Azonnal igent mondok a randira.

e)Felajánlom neki,hogy csatlakozhat a mozizáshoz az egyik barátjával.

 

4.Miért szakítottál a fiúddal?

a)Mert mindig veszekedtünk.

b)Mert soha nem találkoztunk.

c)Mert lebukott ,hogy megcsalt.Többször is.

d) Mert beláttuk,hogy nem paszolunk egymáshoz.

e)Mert nagyon különbözőek voltunk.

 

5.  Az exed szerint ilyen vagy:

a)Független, szabad és laza.

b)Céltudatos és határozott.

c)Gondoskodó és figyelmes.

d)Ragaszkodó és hűséges.

e)Okos,vicces és kedves.

 

6.  Mi lenne az első kérdésed a randin?

a),,Sóval mikor is szakítottál a barátnőddel?"

b),,Tudtad,hogy sok közös ismerősünk van?"

c),,Házasságpárti vagy?"

d),,Mit csinálsz majd öt év múlva?"

e),,Nincs valami j buliötleted?"

 

7.  A legfrissebb hollywoodi szerelmed...

a)Justin Timberlake.

b)Chace Crawford.

c)Nick Jonas.

d)Zac Efron.

e)Shia LaBeouf.

 

8. Az iskola leghelyesebb fiúja téged hív randizni. Kinek mondod el először a nagy hírt?

a)Annak a lánynak,akinek szintén tetszik a fiú.

b)A nővéremnek:kölcsönkérek tőle egy fölsőt a randira.

c)Az anyukámnak:vele mindent megbeszélek.

d)Minden volt pasimnak.

e)A legjobb barátnőmnek,hiszen ő mindent tud rólam.

 

PONTSZÁMOK:                    Így csináld:           

1.a5 b4 c1 d2 e3                    Pl:Az 1. Kérdésnél az a) 5 pontot ér

2.a1 b2 c3 d4 e5                    ezért a5 ként van leírva.A   b) az 1.

3.a5 b4 c3 d2 e1                     kérdésnél 4 pontot ér,és így tovább...

4.a2 b3 c4 d5 e1

5.a1 b3 c5 d4 e2

6.a5 b2 c4 d3 e1

7.a5 b4 c1 d3 e2

8.a1 b4 c3 d2 e5

 

34-40 pont:       

Újrakezdő               Paris Hilton 

Megszámolni sem lehet,hány pasival volt már dolga Parisnek.Legutóbb Benji Madellel járt hosszabb ideig,de a kapcsolatuknak novemberben vége lett.Paris persze nem az a fajta,aki nagyon csüggedne:máris feltűnt néhány partin.Te sem ülsz otthon,ha éppen úgy hozza a sors,hogy egyedül vagy.A jelszó:most vagy fiatal.

 

27-33 pont:

Nyíltszívű               Kate Hudson

Szerelmes vagy a szerelembe,és rosszul érzed magad,ha nem lehetsz valaki mellett.Ezek a társfüggőség jelei,ezért legyél nagyon óvatos.Kate példája bizonyította,hogy a hirtelen fellángolások nem mindig tartósak:amióta elvált a férjétől,több futó kalandja is volt,de eggyetlen pasi mellett sem tudott tartósan kikötni.

 

20-26 pont:

Érett hozzáállás               Anne Hathaway

Egy szakítás sem jelent olyan nagy katasztrófát,mint amilyennek sokan látják.Igaz,hogy lehetnek csúnyább sztorik is,mint például Anne Hathaway szakítása a meglehetősen zűrös exével.De éppen az ő példája mutatja,hogy egy kis keménység jól jön ilyen helyzetekben:fontos,hogy éretten állj hozzá!

 

14-19 pont:

Exfüggő                      Pink

Szakítás?A legnagyobb tragédia,ami megtörténhet veled.Ha már megtörtént,akkor rengeteget rágódz,de ezzel csak magadnak ártasz.Egy idő után meg kell értened,hogy ami elmúlt,az elmúlt.Jó tanács Pinktől:add ki,írd ki,vagy beszéld ki magadból a fájdalmat,amíg jobban nem érzed magad.

 

8-13 pont

Okos szingli               Emma Watson

Az élet arról szól,hogy minden pillanatát kiélvezd.Fiútéren egyébként is magasra teszed a lécet,ezért cseppet sem keseredsz el,ha éppen nincs valakid.Nem akarsz csak azértösszejönni egy fiúval,hogy ne legyél egyedül.Ha viszont elkötelezed magad valaki mellett,akkor az illetőnek legalább három nyelven kell beszélnie...

 

 

 

 

Barát vagy szerelem?


1.rész       Pontozás: Igaz=, Nem igaz=

A legtöbb haverját ismered.  IGAZ/NEM IGAZ 

Gyakran ér hozzád ,,véletlenül",a puszit pedig soha nem hagyja ki.  IGAZ/NEM IGAZ

Előfordult már hogy viccesen megjegyezte,egy nap úgyis a barátnője leszel  IGAZ/NEM IGAZ

Kíváncsi a barátnőidre és a társaságodra.  IGAZ/NEM IGAZ

Ismeri a szüleidet,akik kedvelik őt.  IGAZ/NEM IGAZ

Még nem fordult elő,hogy nem válaszolt az SMS-edre,vagy ne hívott volna vissza.  IGAZ/NEM IGAZ

 

 

2.rész      Pontozás:Minden megjelölt válaszért:

Az alábbi kijelentések közül mi igaz a,,,barátodra" IGAZ/NEMIGAZ

Mindig van valami ötlete,hogy mit csináljatok együtt.  IGAZ/NEM IGAZ

Ha tudja,hogy lesz valahol buli vagy koncert,azonnal szól neked is.  IGAZ/NEM IGAZ

Apróbb szívességekkel bizonyítja,hogy mindig gondol rád.  IGAZ/NEM IGAZ

Mindig kompromisszumkész. IGAZ/NEM IGAZ 

Felhív,SMS vagy e-mailt ír ,,csak úgy".  IGAZ/NEM IGAZ

 

6-9  Nem biztos

Nem szeretünk rossz hírt közölni,de ezúttal meg kell tennünk:lehet,hogy jobb,ha ez a fiú megmarad barátnak.Ha van erőd,és kitartó vagy,talán meggyőzheted,de nem lesz egyszerű.

 

10-18  A nagy szerelem

Menthetetlen a helyzet,ezzel a fiúval biztosan nagyon boldog leszel majd,ha végre rájöttök,hogy a barátságon túl lehet,sőt túl kell lépnetek!Lehet,hogy már csak napok kérdése,és megteszi az első lépést.Ha nem,akkor nyugodtan kezdeményezz te:elutasítani biztosan nem fog.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miniteszt


Milyen sportot szeretsz az itt felsoroltak közül?

a)Vizisport pl:.úszás

b)Terepsport pl.:Futás,Bicajozás

c)Labdás sport pl.:Tollas,pingpong

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

a)olvasni

b)sportolni

c)TV-zni,számítógépezni.

Hogyan képszeled el a legjobb hétvégét?

a)Elmegyek egy kiállításra vagy városnéző túrára megyek.

b)Egy klassz versenyre megyek,vagy a barátnőimmel egy jó helyre.

c)Táborba megyek,vagy a barátnőimmel pizsibuliba.

 

A legtöbb válasz a)

Neked a legjobb az,hogyha elmész a barátnőiddel úszni vagy szaunázni.Menj el egy élményfürdőbe vagy egy moziba,mindkét helyen jól éreznéd magad a barátnőid társaságában.

 

A legtöbb válasz b)

Te imádsz sportolni,soha le nem mondasz róla.A legjobb hétvége az ha elmész a barátnőiddel sportolni vagy a városban bóklászni.

 

A legtöbb válasz c)

Menj el mindenképpen a barátnőidhez.Jól fogtok szórakozni,bármit is csináljatok együtt.

 

 

Vegyél elő egy tollat és egy papírt!És már töldhetted is ki!

I.Mennyire vagy SZŐKE?

[Figyelem!

Ez a teszt egy vicc!Szeretjük a szőkéket!

-van,aki kívül,van aki belül!]

1.Előtted van öt alma.Te hármat elvesszel.Hány almád lesz?

a.8

b.5

c.3

2.Mi a nehezebb?Egy kiló toll,vagy egy kiló vas?

a.Ugyanolyan nehezek.

b.Ööö...

c.A vas.

3.Hány játékos van a pályán egy focimeccsen?

a.11

b.12

c.Nem tudom.Mindig a meccs végét nézzem csak,amikor már leveszik a pólójukat.

4.Mi a kedvenc színed?

a.A rózsaszín.Vagy a pink.Esetleg a ciklámen.

b.Lila vagy kék.

c.Fekete vagy barna.

5.Igaz vagy hamis?

a.Mi van?Ez nem kérdés.

b.Szerintem nem tudom.

c.Azt hiszem,igaz.De lehet,hogy hamis.

6.Tegnap gyorsétteremben voltál.A barátod ma megkérdezi,mit ettél.

a.Ööö,nem emlékszem.Biztos valami salit dessing nélkül.

b.Sajtburgert.

c.Nem járok gyorsétterembe,mert drága és egészségtelen.

7.Miért ilyen rövid ez a teszt?

a.Mert nem volt több ötlete az írójának.

b.Mert ennyi fér ki fél oldalra.

c.Miért,ez egy teszt?

 

 

a.

b.

c.

1.

1

2

3

2.

3

1

2

3.

2

3

1

4.

1

2

3

5.

3

1

2

6.

1

2

3

7.

2

3

1

Add össze,h mennyi jött ki.

7-12pont

Szőke vagy!

Te annyira szőke vagy,hogy az már nem kérdés.Meglehet,hogy véletlenül ittál is a szőkítő folyadékból,vagy besszívodott a hajszálaidon keresztül a fejedbe,és átvette az uralmad az agyad felett.Neeem,ez nem azt jelenti,hogy ostoba vagy...

13-16pont

Van benned szőke!

Határeset...Néha figyelsz arra,hogy az agyadat is használd,de vannak napok,amikor egyszerűen elfelejted,hogy van valami a fejedben.Ilyenkor fordulhat elő,hogy sajtburgert rendelsz a könyvtárban,vagy azt hiszed,a pedofília egy női név.

17-21pont

Nem vagy szőke!

Tökre nem vagy szőke.Legalábbis belül-a hajad ettől még lehet az.De nem valószínű.Azért harcos feminista se akarj lenni,mert azoknak sincs túl sok eszük.Egyébként az is meglehet,hogy csak ráböktél ezekre a válaszokra...

 

 

II.Milyen barát vagy?

1.Az LB-dről azt pletykálják,hogy minden buliban más fiúval kavar?

a.Megkérdezem,mi történt valójában,és ha nem igaz,akkor kiállok mellette mindenáron.

b.Elképedek...vajon,hogy volt képes ilyesmire?

c.Hol van az a galád,aki ilyeneket terjeszt?Megkeresem,és adok én neki!

2.Péntek este van,régen várt csajos este várható.Délután felhív álmaid pasija,és moziba hív...

a.Írok a barátnőimnek egy SMS-t,hogy mégsem jó a ma este.

b.Megmondom a srácnak,hogy már programom van,de felvetem,mi lenne,ha hármasban mennénk...

c.Előbb megvitatom a barátnőmmel a dolgot,aztán visszahívom a fiút.

3.Shoppingolni mész az LB-ddel.Majd megőrül egy ruháért,ami borzalmasan áll neki...

a.Ha látom rajta,hogy nagyon tetszik neki,akkor azt mondom,hogy jól áll neki.

b.Megmondom az igazat,hiszen azt szeretném,ha mindig csinos lenne.

c.Nem mondok semmit.Az ő baja,ha nem látja,hogy szőrnyen néz ki.

4.A barátnőd leég anyagilag,tőled kér kölcsön.Hogyan reagálsz?

a."Na ne viccelj!Jó,hogy adok-te is sokszor segítettél már."

b."Legközelebb okosabban oszd be a pénzed!"

c."Kérj bármikor szívesen adok."

5.A barátnőd otthon fekszik influenzában.Mit teszel?

a.Majd ha újra jön suliba,megkérdezem,hogy van.

b.Amikor csak tudom meglátogatom,és viszek neki csokit.

c.Nem látogatom meg,de küldök neki"Gyógyulj meg'"e-cardot,meg vicces kommenteket nyomok az üzenőfalára.

6.Álomlovagod bevallja neked,hogy odavan a barátnődért.Mit teszel?

a.Megmondom a barátnőmnek,és úgy teszek,mint aki örül a jó hírnek.

b.Elmondom az LB-nek,de azt is,hogyan érzek.Mérlegeljen...

c.Azt mondom a srácnak,hogy nincs esélye...

7.Szeretnéd kölcsön kérni a barátnőd béúzát az első randidra.Hogy csinálod?

a.Egyszerűen megkérem,hogy adja kölcsön.

b.Célozgatok rá...

c.Ha nem ajánlja fel,nem szólok egy szót sem.

8.Mennyire legyen veled bizalmas a LB-d?

a.Rá tartozik,hogy mit mond el és mit nem.

b.Szeretném,ha mindent elmondana nekem.

c.Nem fontos,hogy mindent tudjak a barátaimról.

9.Elpusztul az LB-d imádott kisállata,amitől teljesen kivan.Mit teszel?

a.Küldök neki egy részvétlapot.

b.Semmit.Nem szeretem az ilyen műbalhékat.

c.Mellette maradok,amíg abba nem hagyja a zokogást.

 

 

 a

 b

 c

 1.

 2

1

 2.

 1

3

 3.

 3

2

 4.

 5.

 1

 3

 2

 6.

 3

 7.

 1

 8.

 9.

 

21-27pont

Túlságosan barát

Mindened az LB-d:alárendeled magad az akaratának és szügségleteinek.Ez egy idő után idegesítő,ráadásul könnyen ki is használhatnak.Nyugodtan nyilvánítsd ki a nemtetszésed,attól még ugyanúgy szeret majd a barátnőd.Sőt,tisztelni is fog.A barátság két egyenlő fél kapcsolata,amely őszinteség és szereteten alapul.

15-20pont

Top friend

Te aztán igazi jó barát vagy!Fontos számodra a másik,de nem adod fel magad,kiegyenlített kapcsolat van köztetek.Ha valami bajod van,kerek perec megmondod,nem félsz véleményt nyilvánítani.Egy jó barát azzal is segít,ha nem helyesel valamit,-ezt te jól tudod.Ott vagy,amikor szükség van rád,de igényled,hogy a barátnőd is képes legyen ilyen áldozatokat hozni.

9-14pont

Jégbarátnő

Bizonyára csúnyán megbántottak egyszer,ezért visselkedsz úgy,mint egy sündisznó,amikor valakit közel kellene engeded magadhoz.Mással ugyanis nem magyarázható,miért mutatod azt,hogy neked nem fontosak a barátaid.Ha valakit a barátodnak tekintesz,az itánt igenis felelősséget kell válalnod,ami kötelességekkel jár.

 

III.Illatozz,akár egy sztár!

1.Suli után legtöbször...

a. ...shoppingoglok,shoppingolok és még többet shoppingolok.

b. ...a pasimmal logok.

c. ...leckét írok,tanulok,elolvasok egy könyvet.

d. ...megbeszélem anyukámmal,mi történt velem aznap.

2.Mivel szereted kényeztetni magad?

a.Egy csokor virággal.

b.Fincsi gyümölcsturmixszal.

c.Arcpakolással.

d.Egy táblával a kedvenc csokimól.

3.Amikor vásárolok általában...

a. ...bármit megveszek,ami kicsit is csillog.

b. ...összevissza vásárolok,majd ami nem tetszik,elcserélem valamelyik bartánőmmel.

c. ...pontosan tudom,hogy mit szeretnék és mi illik hozzám.

d. ...kényelmes és vicces cuccokat választok.

4.Legrosszabb szokásom:

a.A pletykálás.

b.Bármikor képes vagyok elképesztő mobilszámlát produkálni.

c.Imádok írányítani és ugráltatni.

d.Dohányzom.

5.Kedvenc időtöltésem:

a.Barátokat gyűjteni az iwiwen/Facebook-on/MySpace-en.

b.Vásárolgatni.

c.Sportolni az edzőteremben.

d.A barátnőimmel csavarogni.

6.Kedvenc kajám:

a.Egy hatalmas adag fagyi.

b.Sushi.

c.Gyümölcs minden mennyiségben.

d.Hamburger és sült krumpli.

7.Mi nélkül nem tudod elképzelni az életed?

a.Rózsaszín iPod.

b.Hatalmas táska.

c.Vérvörös rúzs.

d.Fekete szemceruza.

8.A számodra ideális pasi...

a. ...érzéki és sexi.

b. ...nem fél kimutatni az érzéseit.

c. ...büszke arra,hogy velem lehet.

d. ...igazi rosszfiú.

9.A legközelebbi barátaim...

a. ...egyfolytában istenítenek és felnéznek rám.

b. ...mindig készen állnakha bulizni szeretnék.

c. ...mindenben támogatnak,és mellettem állnak,akármi történjék is.

d. ...a legfontosabbak a számomra.

10.Mit szeretsz a legjobban.

a.Egy vad,áttáncolt éjszakát.

b.Lépést tartani a divattal-ki nem szeretne egy hatalmas táskát?!

c.Mindig középpontban lenni.

d.Frissíteni a blogomat-az nem lehet,hogy ne legyenek képben a többiek velem kapcsolatban!

 

Ha a legtöbb válaszod A

Paris Hilton-Just me

Ha a pink számodra nemcsak egy szín,hanem egy éeltrész,akkor te a Just me a te illatod!Édes,virágos,sexi és ellenálhatatlan!Magában hordozza mindazt,amit Paris igényel.

Ha a legtöbb válaszod B

Mary Kate & Ashley Olsen-South Beach Chic,Hamptons Style

Az Olsen lányok harmadik "dupla" illata a South Beach Chic és Hamptons Style,melyeket a One & Two és a N.Y. Style & L.A. Chic előzött meg.Bármelyiket is választod,nem fogsz csalódni!Igazi fiatalos,energikus,de mégsem dörgös parfümök egytől egyig.

Ha a legtöbb válaszod C

Christina Aguilera-By Night

Christina eddigi parfümjeinek sikerén felbuzdulva most piacra dobta immár harmadik illatát,melyet By Night névre keresztelt.Valódi partiparfüm,melyet persze nem csak éjszaka viselhetsz.

Ha alegtöbb válaszod D

Britney Spears-Curious

A Curious Britney legelső parfümje melyet  saját bevallása szerint azért alkotott,mert több éves keresgélés után sem talált magának megfelelő illatot.A parfümnek akkora sikere volt,hogy a becslések szerint több,mint 700 millió üveget adtak el belőle világszerte.

1. A hét napjai közül melyik a kedvenced?
(a) Hétfő
(b) Kedd
(c) Szerda
(d) Csütörtök
(e) Péntek
(f) Szombat
(g) Vasárnap

2. Melyik napszakban érzed magad jól?
(a) délelőtt
(b) délután
(c) este
(d) éjszaka

3. Hogyan sétálsz az utcán?
(a) gyorsan, felemelt fejjel
(b) gyorsan, szapora léptekkel illegve billegve
(c) sietősen, hogy közben lássam mi történik a világban
(d) nem túl sietősen, inkább a lábal elé nézek
(e) lassan
 
4. Hogyan ülsz, mikor beszélgetsz?
(a) karjaidat magad előtt összefonva és szorosan összezárt térdekkel
(b) leeresztett karral enyhe terpeszben
(c) kezed a háttámlán, lábad kinyújtva

5. Hogyan reagálsz, egy jó vicc hallatán?
(a) hangos nevetéssel
(b) egy nevetés és nem több
(c) kuncogással (ha, ha, ha)
(d) egy kis mosoly


6. Mit teszel, amikor megérkezel egy házibuliba?
(a) Látványos belépővel indítok, hogy rám figyeljenek
(b) Keresek egy ismerőst
(c) Ott vagyok és elvegyülök a tömegben

7. Éppen nagyon koncentrálsz valamire, amikor be toppan valaki. Hogyan reagálsz?
(a) Semmi baj, ideje pihenem egy kicsit.
(b) Szóvá teszed, hogy ez nem tetszik neked.
(c) A hangulatomtól függően

8. Melyik a színt kedveled a legjobban?
(a) piros
(b) fekete
(c) világoskék
(d) zöld
(e) lila
(f) fehér
(g) barna

9. Mit csinálsz közvetlenül az elalvás előtt?
(a) kinyújtózkodok
(b) hasadra fekszek
(c) oldalamra fordulok felhúzott térdekkel

10. Gyakori álmod, hogy:
(a) leesel a magasból
(b) harcolsz, sport küzdelem részese vagy
(c) kereső vagy a vadonban
(d) úgy repülsz mint Superman
(e) nem emlékszem miről álmodtam
(f) egyik sem igaz, de kellemesek az álmaim
 
 
 
 
EREDMÉNYEK:
 
PONTOZÁS:
1.
(a) 6
(b) 7
(c) 5
(d) 4
(e) 3
(f) 2
(g) 1

2. 
(a) 2
(b) 4
(c) 6
(d) 3
 
3. 
(a) 4
(b) 2
(c) 5
(d) 7
(e) 6
 
4. 
(a) 4
(b) 6
(c) 2
 
5. 
(a) 6
(b) 4
(c) 3
(d) 5

6.
(a) 6
(b) 4
(c) 2
 
7. 
(a) 6
(b) 2
(c) 4
 
8. 
(a) 6
(b) 7
(c) 5
(d) 4
(e) 3
(f) 2
(g) 1
 
9. 
(a) 7
(b) 6
(c) 4
 
10. 
(a) 4
(b) 2
(c) 3
(d) 5
(e) 6
(f) 1


(A kérdésenkénti pontokat kérjük add össze)

EREDMÉNY
59 pont felett:
Kicsit én-központúnak tűnsz mások szemében igen magas az EGO-d. A csodálóid ellenére sokan nem bíznak meg benned. Ezért sem szeretne minden ki túl közeli kapcsolatot teremteni veled.

51 és 58 pont között:
Sokoldalú egyéniség vagy, csak úgy mozog körülötted a levegő. Vezetői alkat vagy, döntéseid határozottak, még ha hibázol is bennük. Merész és kalandkereső személyiségnek ismernek, akik szereti ezt a lényedet azok gyorsan meg fognak kedvelni.

41 és 50 pont között:
Friss, de még is eléggé realista vagy mely a megbízhatóság és kiegyensúlyozottságot sugározza belőled. Képes vagy a társaságban is jól kapcsolatokat építeni, a túlzásokat elkerülni.
Emberséges, együtt érző lényed népszerű a barátaid körében.

21 és 40 pont között:
Érzékeny és túl aggodalmaskodó személyiségnek tartanak. Könnyen barátkozol, de olykor pont az ellenkezője vagy túl óvatos és lassú. Nagy teret engedsz a hangulataidnak. Hűséges vagy a régi barátaidhoz és viszont is ezt várod el. Nem szereted a hirtelen ötleteket.

21 pont alatt:
A többi ember félénknek, tartózkodónak, magadnak valónak tart. Nem vagy képes döntéseket hozni, szereted ha gondoskodnak rólad. Sosem voltál társasági ember. Ideges, feszélyezett típus vagy. Elrejted a belső energiáidat, és csak a véghelyzetekben vagy képes megmutatni azt. Ha képes vagy a változásra a környezeted meg sem fog ismerni.

 

Azt képzeled, mindenki hasra esik tőled? Vagy éppenséggel úgy érzed, fabatkát sem érsz? Mindjárt megtudod, hányadán állsz magaddal. Ragadj papírt, s írd fel a válaszaid betűjelét.

1. Vacsorázni mész az új pasiddal. Miközben felszolgálják az ételt, nekiáll cseverészni a mobilján. Mit teszel?
 a) Nyugodtan üldögélsz tovább, várod, hogy végre befejezze a beszélgetést.
 b) Merőn nézed, amíg le nem teszi a telefont, majd szemrehányást teszel neki.
 c) Odainted a pincért, és rendelsz még egy pohár bort (pláne, ha a srác állja a cechet).

2. Sosem indulsz el hazulról anélkül, hogy:
 a) Rendesen kisminkelnéd magad, belőnéd a frizud, és ellenőriznéd a körömlakkodat.
 b) Szájfénnyel kikennéd magad, és napszemüveg mögé bújnál.
 c) fogat mosnál.

3. Milyen sűrűn fordul veled elő, hogy a vendéglőben visszaküldöd az ételt, vagy újracsináltatnád a frizurád?
 a) Igen gyakran, és olyankor jelenetet is rendezel. Miért is érnéd be silányabb minőséggel?
 b) Alig. Nem akarsz senkit sem megsérteni.
 c) Csak olyankor, ha teljesen mást kértél, mint amit kapsz.

4, Belecsöppensz a Nagy Ő vetélkedőbe, ahonnan a szerencsés nyertes hazaviheti a közszemlére tett hímet. Milyen feliratú szalagot viselnél a bemutatkozáskor?
 a) Vidám és rettenthetetlen nőstény keresi szintén vidám és rettenthetetlen párját.
 b) Bármire képes vagyok, csak hogy kettesben élvezhessem a társaságod.
 c) Ne hidd, hogy eljátszom a megközelíthetetlent! Tényleg az vagyok.

5. Első alkalommal buliztok az új partnered haverjaival (meg azok barátnőivel). Mit viselsz?
 a) Lezser gatyát és garbót.
 b) A legszexibb ruhakölteményedet vagy bőrnacidat. A pasik nyilván kifekszenek majd, a csajaik meg hadd sápítozzanak.
 c) Valami szép, de nem túl feltűnő cucot, például egy farmert csini trikóval.

6. Elmész a pasidért a munkahelyére, hogy együtt induljatok vacsorázni. Mikor odaérsz, ő épp egy bájos kolleginával beszélget az épület előtt. Mit teszel?
 a) Kedvesen bemutatkozol a nőnek, azután tapintatosan jelzed a kedvesednek, hogy akár mehetnétek is.
 b) Halkan odaköszönsz nekik, aztán türelmesen várakozol, míg el nem búcsúznak egymástól.
 c) Rá se hederítesz a csajra, a hapsidat pedig lesmárolod, mintha jeleznéd: "Kopás kisanyám!"

7. Hogyan vélekedsz Jennifer Lopez fenomenális bevásároló körútjairól?
 a) Álmaid netovábbja az ilyesmi. Már csak ezért is szívesen lépnél Jen nyomdokaiba.
 b) Néha kicsit túlzásba viszi.
 c) Őrültség!

8. Nem sikerült megszerezned egy rég áhított állást. Hogyan közlöd a hírt a barátaiddal?
 a) Sorra felhívod őket, hogy elpanaszold, micsoda balszerencse ért.
 b) Bevallod, hogy le vagy sújtva, ugyanakkor bizonygatod, hogy sokkal jobb lehetőségekre számítasz a közeljövőben.
c) Úgy teszel, mintha te gondoltad volna meg magad.

9. A barátnőd izgatottan meséli, micsoda kocsira, hapsira vagy épp állásra tett szert. Hogyan reagálsz?
 a) Gratulálsz, és elkezdesz érdeklődni a részletek iránt.
 b) Együtt örülsz vele, aztán fokozatosan a saját dolgaidra tereled a szót.
 c) Kissé elcsüggedsz, amiért mindig te húzod a rövidebbet.

10. A reptéren várakozol a géped indulására, amikor közli veled a jegykezelő, hogy nem férsz fel a gépre. Mit teszel?
 a) Kérsz helyet a következő járatra.
 b) Bosszúsan végigméred a jegykezelőt, majd gyorsan valami finomság után nézel.
 c) Akadékoskodsz, hogy neked márpedig muszáj most utaznod.

PONTOZÁS: 

 

   a b c
1.  0 2 1
2.  2 1 0
3.  2 0 1
4.  1 0 2
5.  0 2 1
6.  1 0 2
7.  2 1 0
8.  0 1 2
9.  1 2 0
10.  1 0 2

15 PONT VAGY TÖBB
Kevély primadonna

Szeszélyes hercegkisasszonyként viselkedsz a randikon, hogy lássák a pasik, milyen különleges nővel van dolguk. Sírba viszed a pincéreket, ha nem részesülsz ötcsillagos kiszolgálásban. Persze klassz érzés lehet, ha valakit agyonsztárolnak, te viszont kissé túlzásba viszed a dolgot. Nem érzed, hogy már-már herótja van tőled a környezetednek? Aki úgy viselkedik, mintha körülötte forogna a világ, attól lassan elfordulnak az emberek, és képtelen lesz a normális kapcsolatteremtésre. Nem attól leszel figyelemreméltó, ha folyton azt hangoztatod, milyen nagyszerű vagy. Aki igazán magabiztos, másokat is hagy érvényesülni. Úgyhogy, amikor a barátnőd legközelebb az új kocsijáért vagy pasijáért lelkesedik, próbáld megállni, hogy a saját járgányodra vagy hapsidra tereld a szót. Tanács: ha megismerkedsz valakivel (egy pasijelölttel, egy új kollégával, vagy bárkivel bármilyen partin), tegyél fel neki három kérdést, hogy kiderüljön, mi a közös érdeklődési területetek.

7-14 PONT KÖZÖTT
Belevaló csajszi
Magabiztos, varázslatosan izgalmas lány vagy, nem véletlen, hogy ezt nem igyekeznél folyvást mások tudomására hozni. Persze megpróbálod levenni a lábáról a leendő főnököt az állásinterjún, és kiteszel magadért az új hapsid barátai előtt, de sosem annyira, hogy mindenki mást a háttérbe szoríts. Mivel jól érzed magad a bőrödben, nem látod szükségét annak, hogy mindenki mást letarolj, ha be akarod bizonyítani, mennyit érsz. Ha például a fodrászod kanárisárgára szivatja ki a hajad, feljogosítva érzed magad, hogy megkérd a hiba korrigálására, de azért nem förmedsz rá. Akkor se tombolsz, ha a pasik nem fordítják rád száztíz százalékig a figyelmüket. Te aztán ismered a módját, hogyan nyűgözd le a környezeted. Gratulálunk!

6 PONT VAGY KEVESEBB
Szánalmas szolgalélek
Azonnali önbizalom-serkentő vitaminkúrára van szükséged. Talán jobb volna, ha nem hagynád, hogy mint egy túlsúlyos csomagot ne engedjenek fel a repülőgépre, vagy hogy a hapsid az orrod előtt flörtöljön a kolléganőjével. Miért nem állsz a sarkadra? Úgy látszik, nem tudod feltárni a valódat, és képtelen vagy kinyilvánítani az elvárásaidat, mivel nincs meg hozzá a kellő önbizalmad. Szedd össze magad, s próbáld meg reklámozni a jó tulajdonságaidat. Képzeld magadról azt, hogy valami márkás termék vagy: tedd látványossá az előnyeidet, és ismerd fel, milyen igényeknek felelnek meg. Lehet, hogy hihetetlenül okos tanácsokat tudsz osztogatni a barátaidnak, kiváló sportoló vagy, esetleg ahhoz értesz, hogyan kell fergeteges bulikat rendezni. Ha tehát ilyesmire terelődik a szó a társaságban, ne fukarkodj az észrevételeiddel. Amint összeszedsz magadnak egy kis önbizalmat, mindjárt helyére tudsz majd tenni bárkit, aki nem bánik veled megfelelően. Sose érd be kevesebbel, mint amennyi megillet!

 

Dinnyeteszt

Avagy nyári (ét)vágy

Gondolt-e már arra, hogy árulkodó lehet, miként fogyasztja a görögdinnyét? Ugyanis étkezési szokásaink, így a dinnyeevési stílusunk is sokat elárul ösztönéletünkről és vágyainkról…

 

1: Hogyan választja ki az árusnál, hogy melyik dinnyét vegye meg?
A) Sokáig válogatok, kocogtatom a dinnyéket, nézegetem a szárukat, és nehezen választom ki a szerintem legjobbat (ha lehet, meglékeltetem).
B) Gyorsan, ránézésre döntök, nem hiszek a „kocogtatásban” és egyéb dinnyeválasztási technikákban.
C) Az árusra (vagy a velem lévő partneremre) bízom magam, tőlük kérem, hogy a legédesebbet adják.

2: Hazaviszi a dinnyét, és…
A) …félbevágom, és megkóstolom, sikerült-e jót vennem, s csak ezután hűtöm be.
B) …azonnal felvágom, és eszek belőle egy nagy gerezdet úgy, langyosan.
C) …behűtöm, majd hidegen kóstolom és tálalom.

3: Miként vágja fel a dinnyét?
A) szabályosan félbevágom egy nagykéssel.
B) „Leölöm”, vagyis belevágom a kést, aztán továbbkanyarítom, ahogyan sikerül.
C) Próbálok két felet varázsolni belőle, de általában girbegurbára sikerül.

4: A dinnye lehűlt, ön már szeretné enni, de partnere még nem érkezett haza. Mit tesz?
A) Majd együtt eszünk!
B) Belakmározom belőle egyedül.
C) Egy falatot megkóstolok, de a többivel megvárom a páromat, hogy együtt ehessünk.

5: Van otthon vacsora, de a dinnye a legcsábítóbb. Miként dönt a sorrendet illetően?
A) Először megesszük a vacsorát, a dinnye a desszert.
B) Felcseréljük a sorrendet: bedinnyézünk, és ha éhesek maradunk, jöhet a többi étel.
C) Hangulatom szerint: esetleg csak dinnyét eszünk, lehet, hogy azzal kezdjük, de az is lehet, hogy megtartjuk a hagyományos sorrendet.

6: Miként kezdi el a dinyeevést?
A) késsel falatokat vágok belőle, kimagozom.
B) Szívesen kiharapdálom a héjából, a magokat vagy lenyelem, vagy kiköpöm.
C) Többnyire késsel-villával eszem, de akkor sem jövök zavarba, ha nincs evőeszköz.

7: Milyen sorrendben fogyasztja a gyümölcsöt?
A) Sorban, precízen, a gerezd egyik szélétől a másik felé haladva.
B) Először a legédesebb részt eszem meg belőle.
C) Összevissza, de a lényeg, hogy a legvégére hagyjam a legédesebb falatot.

8: Mennyit hagy meg belőle?
A) Megeszem az egész gerezdet, amit levágtam, a piros részeket mind elfogyasztom.
B) Az édes részeket mindenképpen megeszem, és általában többcentis (nem olyan édes) részt hagyok a héjban.
C) Amennyi jólesik – ha elég volt, akkor megállok és meghagyom.

9: Hol szokta a dinnyét vásárolni?
A) Általában mindig ugyanannál az árustól, vagy ha valahol akciós.
B) Ahol szép dinnyét látok.
C) Ahol az van kiírva: „Mézédes”.

10: Hogyan fogyasztja a dinnyét, ha éppen egyedül van?
A) Tányérból, mintha a partneremmel lennék.
B) Gyorsan, kapkodva, még az is lehet, hogy a mosogató felett állva.
C) Újságot olvasok vagy tévét nézek közben.

Értékelés:
Ha az „A” válaszok vannak többségben:

Akkor ön megfontolt, kedveli a hagyományos ízeket, s nem szerei az újdonságokat. Sokszor gyanakvó, emiatt inkább a járt úton marad. Próbáljon jobban odafigyelni arra, amit belső hangja súg! Néha rúgja fel a megszokott dolgokat, rituálékat valami újdonságért! A szerelemben, szexualitásban ne zárkózzon el – félelemben – minden új elől, hiszen felfrissülhet, jobbá válhat a kapcsolata, ha nem kezeli tabuként az ösztönöket!

Ha az „B” válaszok vannak többségben:
Akkor teljesen át tudja adni magát az élvezeteknek, valódi ínyenc, aki mindenből ki akarja venni a legjobbat. Mindent azonnal szeretne, és ez a szerelemre is igaz. Nem sokat tétovázik: lerohanja, és felfalja az „áldozatát”, és ha nem elég „ízletes” akkor gyorsan továbbáll, nem ad neki lehetőséget arra, hogy megmutassa igazi énjét. Legyen kicsit kitartóbb: ha valaki elsőre nem nyeri el a teljes szeretetét, adjon neki még egy esélyt!

Ha az „C” válaszok vannak többségben:
Akkor kissé bizonytalan, ám azt egészen jól tudja, mit vár az élettől. Az élvezet fontos önnek – fontosabb, hogy adjon, mit az, hogy kapjon. Egyedül nem igazán érzi jól magát, párkapcsolatban bontakozik ki a kreatív énje. Csak megfontoltan kezd kapcsolatot, lassan mutatja meg igazán önmagát. Támaszkodjon jobban ösztöneire, és ne hagyja, hogy mások eltérítsék a vágyaitól!

 

 

 

Melyik görög istennő vagy?

Ha hétfőn születtél

Istennőd Szeléné, a Hold istennője. A születés, a növekedés és a fejlődés, az otthonteremtés, valamint az alvás és a halál rendelhető hozzá. Testvére Héliosznak, egy másik világító égitest, a Nap istenének.

Hatása személyiségedre

Szinte létfontosságú számodra, hogy tartozhass valakihez. A legfinomabb női energiákkal rendelkezel, melyek révén képes vagy teljes mértékben feloldódni a másik emberben. Különös képességed van arra, hogy kitaláld mások kívánságait, és azokat lehetőségeidhez mérten igyekszel teljesíteni. Vonz minden, ami a spiritualizmussal kapcsolatos, a titkokat pedig képes vagy szinte ösztönösen megfejteni. Döntéshelyzetben érdemes fejlett intuíciódra hagyatkozni, vagyis a fejed helyett a szívedre hallgatni.

Ha kedden születtél

Istennőd Athéné, a tudomány, a mesterségek és a nőies tevékenységek istennője, a városok védelmezője, aki a férfiak között is megállja helyét.

Hatása személyiségedre

Minden adottságod megvan ahhoz, hogy személyiséged női és férfi oldalát egyaránt kibontakoztasd, illetve összhangba hozd. Ily módon az élet valamennyi területén könnyedén kiteljesedhetsz. Reális gondolkodású, határozott, céltudatos emberként jól elboldogulsz a férfiak világában, például az üzleti vagy a bankszférában, akár vezetői pozícióban is. Ugyanakkor, mivel a benned lévő egészséges női ösztönöket sem fojtod el magadban karriered miatt, szerető társ és gondos anya is válhat belőled.

 

Ha szerdán születtél

Istennőd Perszephoné, Zeusz és Déméter lánya, Hádésznak, az alvilág urának felesége. Perszephoné az alvilág úrnőjeként az odajutott lelkek vezetője, segítője.

Hatása személyiségedre

Intuitív vagy, miközben gondolkodásmódod analitikus és logikus. Ha hajlandó vagy időt és energiát szánni ezen adottságaid kibontakoztatására, kiváló közvetítő lehetsz a tudatos és a tudatalatti között. Magas szinten művelheted az álomfejtést, illetve megfejtheted az univerzumból érkező jeleket is. Mivel a kommunikáció is az erősségeid közé tartozik, egyfajta közvetítő szerepet tölthetsz be a látható és a láthatatlan világ között.

Ha csütörtökön születtél

Istennőd a szűzies Artemisz, a természet, a vadászat istennője és a gyermekek oltalmazója.

Hatása személyiségedre

Hiszel önmagadban és az életben. Személyiséged teljes kibontakoztatására törekszel, és azt kutatod, hogy mi az életfeladatod. Gyakran alámerülsz saját belső világodba, és van erőd szembenézni személyiséged árnyoldalaival is. Emellett a gyakorlati dolgokban is jól boldogulsz. Mivel nem félsz sem a külvilág hatásaitól, sem önmagadtól, lényegesen jobban viseled az egyedüllétet, mint általában az emberek. Arra azonban ügyelj, hogy ez az állapot ne állandósuljon.

 

Ha pénteken születtél

Istennőd Aphrodité, a szerelem és a szépség istennője. Alakjában összeolvad a szexualitás és a kreativitás teremtő ereje.

Hatása személyiségedre

Minden helyzetben igyekszel harmonizálni az egymással ellentétesen ható erőket, és egyensúlyra törekszel. Adni és elfogadni egyaránt tudsz, és erős vágy él benned az összeolvadás iránt. Fejlett esztétikai érzékedből adódóan otthonosan mozogsz a művészetek világában, esetleg magad is művész lehetsz. Szinte lételemed a szeretet és az erotika. A női energiák túlsúlya azonban túlságosan ösztönössé, ugyanakkor sebezhetővé is tehet, ezért érdemes nagyobb figyelmet fordítanod személyiséged férfi oldalára.

Ha szombaton születtél

Istennőd Hesztia, a házi tűzhely istennője, aki fényt és szeretetet visz az otthonokba.

Hatása személyiségedre

Az önállóság és a függetlenség meghatározó értékek számodra. Következetesen járod a magad útját. Akkor érzed jól magad, ha a magad világában vagy, ezért igyekszel létrehozni és megőrizni belső békédet. Emiatt hajlamos vagy kissé befelé fordulni, és az átlagnál jobban igényled a csendet és a nyugalmat. Nem könnyű közel kerülni hozzád, olyannyira, hogy környezeted számára egyenesen zárkózottnak tűnhetsz. Bár a lelki egyensúly nagyon fontos, érdemes lenne nyitnod a külvilág felé, és az emberi kapcsolatoknak nagyobb teret engedni az életedben.

 

Ha vasárnap születtél

Istennőd Démétér, a termékenység, a szülés, a gyereknevelés, valamint a szántóföldek és a betakarítás istennője.

Hatása személyiségedre

Igazi anyatípus vagy: a szó szoros és átvitt értelemben táplálod azokat, akik fontosak számodra. Mindig szakítasz időt arra, hogy meghallgasd őket, és amellett, hogy lelki támaszt nyújtasz, okos, gyakorlatias tanácsokkal igyekszel segíteni nekik. Saját érdekeidet hajlamos vagy a háttérbe szorítani, hogy másoknak a legjobbat, a legtöbbet nyújthasd. Fontos, hogy megtanulj kiállni magadért, bármennyire is nehezedre esik ez, hiszen ha mindig csak adsz, egy idő után elapadnak az energiáid.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egy csajos oldal,érdekeséget találsz!

(Dóri, 2012.07.27 21:33)

Az egyik tesztnél kihagytad az ötöst!!!!!!